Massage

Heeft u last van uw nek? Heeft u last van migraine? Heeft u last van stress? Wilt u eventjes ontspanning? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Kom genieten van een heerlijke massage met rustgevende muziek.

candles banner

Rug- schouder- en nekmassage: 20 euro (15 min.), 35 euro (30 min.)

Tijdens deze ontspannende massage worden rug, schouders en nek gemasseerd om eventuele klachten te verlichten en om tot rust te komen. Deze behandeling is ideaal bij stress en spanning.


Voet- en onderbeenmassage: 20 euro

Door je voeten en onderbenen te laten masseren, kom je helemaal tot rust. Een voetmassage heeft niet alleen effect op de voeten, maar zorgt ook voor een ontspannen gevoel. Deze behandeling is ideaal bij zware en vermoeide benen of voeten.


Chinese drukpuntmassage / Triggerpointmassage: 65 euro

Dit is een massage van het hoofd, schouders e n nek. Deze massagetechniek is ontwikkeld om specifieke pijn, veroorzaakt door spierknopen, te verlichten. Het kan helpen bij allerlei soorten klachten: van hoofd-, spier- en rugpijn tot rsi en knarsetanden.


Volledige lichaamsmassage: 75 euro

Dit is een massage van de benen, rug, schouders, nek, armen en het gelaat. Deze massage zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning. Terwijl je spieren relaxen, ebt stress weg zodat lichaam en geest weer in balans komen.